Selecteer een pagina

Courtage makelaar

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor jouw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. Je ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail

Courtage makelaar

Wat is courtage?

Courtage is de vergoeding die een aankoop of verkoopmakelaar ontvangt voor het verkopen of aankopen van een woning. De courtage wordt berekend op basis van de verkoop of aankoop prijs.

Makelaars courtage

De makelaars courtages variëren nogal. In de steden zien we dat de courtage van de makelaar enorm onder drukt staat. De laatste tijd zien we een enorme schaarste op de woningmarkt waardoor de makelaars lage courtage tarieven vragen om zo de woning toch in portefeuille te krijgen

Courtage vergelijken

Wilt u niet teveel betalen voor een makelaar dan is het wellicht slim om alles eens naast elkaar te zetten. Dit is overigens niet altijd even makkelijk omdat makelaars de prijzen op verschillende manier communiceren. Deze ene makelaar kiest voor een vaste prijs terwijl de andere makelaar een percentage gebruikt. Let dus goed op als u gaat vergelijken

Met 1 klik meerdere courtages vergelijken

Onlinewaardebepaling.nl kan u helpen om de courtage van de makelaars eenvoudig te vergelijken. Wij kunnen u namelijk heel eenvoudig in contact brengen met lokale makelaars bij u in de regio. Klik hieronder op start en vul uw gegevens in. Wij sturen deze gegevens vervolgens automatisch door naar een lokale erkende makelaars. Hij of zij nemen vervolgens contact met u op voor het maken van een afspraak voor een waardebepaling.

Waardebepaling aan huis

Er zijn meerder platformen waar u online een waardebepaling kan aanvragen alleen zijn deze nooit realistisch. Een calculator heeft namelijk niet inzichtelijk of u bijvoorbeeld onlangs nog een uitbouw heeft gedaan of een nieuwe keuken of badkamer heeft aangeschaft. Dus wilt u echt de waarde van uw woning weten en de courtage van makelaars in uw regio vergelijken klik dan hieronder op start.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag