Selecteer een pagina
Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Eindinspectie woning

De eindinspectie van een huis is erg belangrijk omdat er tussen het moment van verkoop en levering van een woning vaak een aantal maanden tussen zitten. In die tussentijd kan er van alles gebeurd zijn.

Als de koper erachter komt dat de woning niet in dezelfde staat is als ten tijde van het tot stand komen van de koopovereenkomst, dan kan hij daarover met de verkoper in gesprek voordat de handtekening onder de leveringsakte wordt gezet. Dat voorkomt dat de verkoper zich op het standpunt stelt dat het probleem na de overdracht van het huis is ontstaan. Want in dat geval komt het probleem voor rekening van de koper.

Controle eindinspectie woning

  • Meterstanden
  • werking van apparatuur
  • Overgenomen roerende en onroerende zaken

 

Bekijk hieronder een filmpje van een makelaar die je wat meer vertelt over dit onderwerp.

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag weten voor wat voor bedrag u woning nu verkocht zou kunnen worden? Klik hieronder op start en vul uw postcode in.
×
Nieuwe aanvraag