Selecteer een pagina

Huis kopen of verkopen zonder makelaar

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Huis kopen of verkopen zonder makelaar

Steeds meer zien we dat mensen zelf een woning aankopen of verkopen maar is dat wel zo slim. Door het internet ben je als persoon steeds makkelijker in staat om informatie te vergaren via het internet. Zo zijn er diversen sites waar stap voor stap wordt uitgelegd wat een makelaar allemaal doet. Hierdoor zijn heel veel mensen er van overtuigd dat het allemaal niet zo veel voorstelt maar wat doe je als het mis gaat?

Nadelen huis verkopen zonder makelaar

U dient er als verkoper rekening mee te houden dat u verantwoordelijk bent voor o.a. de volgende zaken. mededelingsplicht en u bent verantwoordelijk voor verborgen gebreken. Via onderstaande link kunt u hier meer informatie over terug vinden.

Huis kopen of verkopen zonder makelaar

Er zijn meerdere voorbeelden geweest in het verleden waar het mis is gegaan. Dus besparen op de kosten kan maar je kunt er ook voor kiezen om deze risico’s bij de makelaar neer te leggen.

Zonder zorgen uw woning verkopen

Loopt u liever geen risico en wilt u graag zonder zorgen u woning verkopen laat dan het hele proces over aan een echte makelaar. Wij van onlinewaardebepaling.nl hebben een groot netwerk van erkende makelaars. Zij kunnen u eventueel van dienst zijn en uw woning verkopen.

Prijs woning bepalen zonder makelaar

Als u uw woning gaat verkopen is het fijn om te weten voor wat voor bedrag u uw woning zou kunnen verkopen. Dit geeft u namelijk inzicht in wat u wellicht kan terugkopen. Als u graag de waarde van uw woning wilt weten dan kunt u op onze website een gratis waardebepaling aanvragen.

Waardebepaling aanvragen?

Onlinewaardebepaling.nl brengt u in contact met erkende makelaars bij u in de buurt. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Klik op onderstaande button om een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen. Na uw aanvraag zullen een of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam