Selecteer een pagina

Kosten Makelaars

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Wat kost een makelaar?

Mijn vraag aan u is: Wat kost een auto? U vraag aan mij zou dan waarschijnlijk zijn: wat voor auto bedoel je ? Precies. Daarom is vooraf niet te bepalen wat de kosten zijn van een makelaar omdat dit afhankelijk is wat u verwacht van de dienstverlening van de makelaar. Er zijn twee verschillende type makelaars:

Kosten full service makelaars

Deze makelaars weten wat ze doen en willen u in het totale verkoopproces graag begeleiden. Ze zijn er voor u en voor de verkoop van uw woning. Ze nemen alle onzekerheden weg en zorgen voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs van uw woning. Deze makelaars vragen een gemiddelde courtage van tussen de 1 en 1,8 procent van de verkoopwaarde.

Kosten internetmakelaars

Deze makelaars willen maar 1 ding. Zoveel mogelijk huizen verkopen tegen een zo scherp mogelijke prijs. Ze kunnen u een full service pakket aanbieden maar vaak werken ze met pakketten waarin u zelf een keuze kunt maken in de dienstverlening die u wenst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de bezichtigen zelf te doen. Ook kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld zelf de foto’s van uw woning te maken. Deze internet makelaars zijn vaak een stuk goedkoper maar de vraag is of jouw gewenste verkoopprijs wel wordt gehaald. Door te kiezen voor een internet makelaar kunt u enorm besparen op de makelaarskosten.

Kosten makelaar afhankelijk van het type woning dat verkocht wordt.

Sommigen woningen zijn niet makkelijk verkoopbaar. Het kan dus zijn dat de makelaar extra zijn best moet doen om de woning onder de aandacht te brengen. Dit doet de makelaar natuurlijk niet voor niets. Hij zal u dan bijvoorbeeld extra geld in rekening kunnen brengen als hij de woning bijvoorbeeld op Facebook wil promoten

Bespaar op uw makelaarskosten

Wilt u graag niet teveel betalen voor een makelaar? onlinewaardebepaling.nl kan u hier mee helpen. Klik hieronder op start en vul uw gegevens in. Wij brengen u vervolgens in contact met een makelaar bij u uit de regio. U kunt dan zelf bepalen welke makelaar het beste bij u past en u krijgt een idee wat de kosten zijn voor een makelaar.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam