Selecteer een pagina

Makelaar

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning in te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit .

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Makelaar

is een prachtige en populaire stad zowel onder de jongeren als de ouderen. Wij kunnen dit ook concluderen omdat de huizenprijzen ieder jaar blijven stijgen. Maar wat als u nu uw woning in wil gaan verkopen? Als u een woning in wilt aankopen of verkopen dan is een makelaar vaak een onmisbare schakel. Maar wie is nou de beste makelaar of wat is nu het beste makelaarskantoor in ? Een besluit nemen over het aankopen of verkopen van uw huis is niet zomaar iets en gaat vaak gepaard met vele vragen.

Verkoopmakelaar

Als u uw huis in wilt verkopen dan wilt u natuurlijk dat het goed gebeurd en dat het u niet teveel tijd en geld kost. Bij de verkoop van een woning, neemt de makelaar u een hoop werk uit handen. Dit kan variëren van het maken van commerciële verkoop foto’s van uw woning, 360 graden fotografie, video’s, brochures het begeleiden van bezichtigingen tot aan het controleren van verkoopcontracten tot aan de overdracht aan toe bij de notaris. U kunt er voor kiezen om dit allemaal zelf te doen maar ons advies is: Schakel een expert in en kies voor een lokale makelaar uit .

Aankoopmakelaar

Indien u graag een woning wil aankopen in dan is het raadzaam om eens met een aankoopmakelaar uit te gaan praten. Een aankoopmakelaar kan u namelijk perfect helpen en begeleiden met het vinden van een perfecte woning in . Het voordeel van een lokale aankoopmakelaar is dat hij de markt en de mensen in goed kent wat alleen maar in uw voordeel kan werken. Daarnaast kennen de makelaars elkaar ook onderling wat wel eens wil helpen in het proces.

Kosten makelaar

Wat kost nu een lokale makelaar uit ? Helaas dit antwoord kan ik u niet geven omdat hier nogal verschillen in zijn maar ik kan u wel aangeven hoe u achter deze prijs kunt komen. In zijn er meerdere makelaars die geheel vrijblijvend voor u een waardebepaling willen uitbrengen voor uw woning. Het uitvoeren van een waardebepaling is noodzakelijk om tot een reële vraagprijs van uw huis te kunnen komen. Daarnaast geeft het u inzicht in wat u wellicht kunt terugkopen. Als de makelaar de waarde van uw woning in presenteert zal ook zijn verkoopplan aan bod komen en de kosten die worden gemaakt wanneer de makelaar de woning feitelijk in de verkoop neemt.

Gratis waardebepaling

De verkoop van uw woning in brengt al genoeg vraagstukken en kosten met zich mee. Buiten de verhuizing om, moet u ook uitkijken naar een nieuwe woning. Een helder inzicht in het te besteden budget voor uw nieuwe woning is hierbij van groot belang. Doordat u de waardebepaling van uw woning in door een makelaar uit laat doen, bent u namelijk verzekerd van een reële marktwaarde welke kan worden onderbouwd door de verkoop van soortgelijke woningen uit uw omgeving en het geeft inzicht wat u kan terugkopen. Het inschakelen van een erkende lokale makelaar uit geeft op deze manier alleen maar voordelen.

Wilt u uw woning verkopen maar wilt u geen onnodige makelaarskosten? Laat dan een waardebepaling uitvoeren door een makelaar bij u uit de buurt. Onlinewaardebepaling.nl brengt u gratis en geheel vrijblijvend in contact met een lokale makelaar bij u in . Klik hieronder op start en vul uw postode en gegevens in en wij gaan voor u op zoek naar een makelaar in .

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam