Selecteer een pagina

Makelaars vergelijken?

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Makelaars vergelijken

Eindelijk is het dan zover. U heeft besloten om te gaan verhuizen en gaat op zoek naar een makelaar maar waar begint u? Er zijn zoveel makelaars en zo veel verschillende makelaars?

Diensten van de makelaar vergelijken.

De ene makelaar is de anderen niet. Er zijn zoveel verschillende makelaars. Zo zijn zijn er makelaars die u begeleiden van a tot z. Wij noemen dit ook wel Full Service makelaars. Zij begeleiden  u met de bezichtiging en gaan zelfs met u mee naar de notaris. T

Makelaars Pakketten

Tegenwoordig zijn er ook makelaars die verschillende pakketten aanbieden. Deze pakketten kunt u zelf samenstellen door een keuze te maken in welke dienstverlening u wilt afnemen.  Wilt u bijvoorbeeld een extra promotie pakket afnemen. Of wilt u de woning extra hoog in Funda hebben staan. Ze bieden u meerdere mogelijkheden.

Internet makelaars vergelijken

De laatste tijd zien we steeds meer internet makelaars. Dit zijn makelaars die tegen lage prijzen uw woning gaan verkopen. Deze internetmakelaars bieden echt beperkte diensten waardoor ze de prijs laag kunnen houden. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om de foto’s zelf te maken of u kiest er voor om de bezichtigen zelf te doen. Hierdoor kan u flink besparen op de prijs.

Onlinewaardebepaling.nl helpt u met het vergelijken van lokale makelaars bij u in de regio.  Als u hier u postcode invult en uw gegevens dan zal er binnen 48 uur een lokale makelaar contact met u opnemen voor een gratis waardebepaling. Waarom wij dit doen. Er zijn op het internet verschillende tools waarmee u de waarde van u woning kunt berekenen maar feitelijk is dit niet mogelijk. Misschien heeft u onlangs een verbouwing uitgevoerd of een uitbouw gerealiseerd. Dit zijn allemaal elementen die een online calculatie niet meeneemt. Dus wilt u echt de waarde van uw woning weten vul dan u gegevens in vergelijk met 2 klikken meerdere makelaars uit uw regio.

Voordelen van het vergelijken van makelaars

Wat zijn de voordelen van een woningwaarde berekening? Het geeft u duidelijk inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning. Het geeft u duidelijkheid wat voor woning u zou kunnen terugkopen. Daarnaast maakt u kennis met meerdere makelaars zodat u op basis van gevoel en prijs een bewuste keuze kunt maken welke makelaar het beste bij u past.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam