Selecteer een pagina

Waarde huis bepalen

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Waarde huis bepalen

Bij een verhuizing wilt u uiteraard een goede prijs ontvangen voor de oude woning, en niet teveel betalen voor de nieuwe woning. Bij het bepalen van de waarde van een huis zijn er vele factoren die een rol spelen. Hoe kunt u bij een verhuizing het meeste voordeel behalen? Door ervoor te zorgen dat uw huis interessant is voor kopers, en zelf te verhuizen naar een woning die perfect is voor u, maar wellicht minder interessant is voor andere kopers. In dit artikel geven we een aantal praktische tips om winstgevend te verhuizen.

Waarde huis bepalen door een lokale makelaar

Laat op tijd de waarde van het huis bepalen door een lokale makelaar. We kunnen zeggen “onafhankelijke makelaar” maar dat is uiteraard niet zo, de makelaar werkt in opdracht van de verkopende partij. Door eerlijk en open te zijn in de communicatie kunt u de beste resultaten behalen bij de verkoop.

Let op investeringen

Verbeteringen aan de woning kunt u niet meenemen naar de volgende locatie. Handige klussers kunnen hier hun voordeel mee doen, door voor de verkoop waardevaste verbeteringen aan te brengen. Bij de waarde van het huis bepalen worden deze zaken meegenomen. Maak daarbij een splitsing tussen materiaal en manuren, en probeer zoveel mogelijk zelf te doen.

Timing is van belang

Het moment van verhuizen kan van grote invloed zijn op de verkoopprijs van de oude woning, en de koopprijs van de nieuwe woning. Bij de waarde van het huis bepalen wordt ook gekeken naar vergelijkbare woningen, laat dus onderzoeken hoe uw droomhuis in de markt ligt, en of uw huidige woning in trek is bij kopers. Vraag en aanbod speelt een belangrijke rol in de huizenmarkt, doe hier uw voordeel mee!

Waardebepaling aanvragen?

Onlinewaardebepaling.nl brengt u in contact met erkende makelaars bij u in de buurt. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Klik op onderstaande button om een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen. Na uw aanvraag zullen een of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam