Selecteer een pagina

Waarde huis berekenen

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor jouw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. Je ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail

Waarde huis berekenen met WOZ

De teller voor het aantal woningen in Nederland gaat naar de acht miljoen. Dat is een flink aantal huizen waarin zich behoorlijk wat verplaatsingen plaatsvinden. Een huis verkopen kan heel interessant zijn, een beetje voorkennis is daarbij zeker geen overbodige luxe. Er zijn verschillende manieren om gratis de waarde van een huis te berekenen zoals de WOZ waarde opvragen, via een online rekenmodule of de waarde van een huis berekenen door een makelaar. Welke methode levert de beste resultaten op?

 

Waarde huis berekenen met WOZ

De Waarde van Onroerende Zaken is openbaar op te vragen voor iedereen. U kunt dus van alle woningen in Nederland de WOZ waarde opvragen, niet alleen voor uw eigen huis. Dit is mogelijk via het WOZ waardeloket, er zijn overigens gemeenten die nog niet aangesloten zijn bij deze dienst. Deze gemeenten stellen de WOZ waarde op een andere manier beschikbaar.

 

Waarde huis berekenen op basis van WOZ geeft een indicatie maar geen zekerheid.

 

Waarde huis berekenen online

Er zijn behoorlijk wat online calculators van makelaars die een snelle berekening kunnen maken van de waarde van de woning. Omdat er relatief weinig meetpunten zijn, en er weinig rekening gehouden wordt met specifieke situaties, zijn deze resultaten puur indicatief en worden vooral door makelaars gebruikt om contact te leggen met mogelijke klanten.

 

Waarde huis berekenen op basis van online rekenmodules laat geen volledig beeld zien.

 

Waarde huis berekenen door makelaar

Door makelaars met elkaar te vergelijken wordt snel duidelijk dat de waarde van een huis berekenen niet eenduidig bepaald kan worden. Niet alleen adviseren we een makelaar in te schakelen om de prijs te bepalen, het is ook verstandig een lokale makelaar in de arm te nemen. Dat is iemand die de omgeving kent, de trends volgt en die eenvoudig beschikbaar is om mee te communiceren.

 

Waardebepaling aanvragen?

Woningwaarde berekenen brengt u in contact met erkende makelaars bij u in de buurt. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Klik op onderstaande button om een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen. Na uw aanvraag zullen een of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam

Nieuwe aanvraag