Selecteer een pagina

Waarde woning

Vul hier uw postcode in

en ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Waarde woning nauwkeurig bepalen

Wilt u graag de waarde van uw woning weten? Verhuizen op het juiste moment kan financieel heel interessant zijn. Het kan ook een financiële strop zijn. De waarde van de woning is voor velen dé manier om die beslissing te nemen; gaan we verhuizen of blijven we nog een aantal jaren wonen? Online kunt u de waarde van de woning bepalen, maar hoe nauwkeurig is dat eigenlijk? Wat de échte prijs van uw huis is kunt u lezen op deze pagina.

Wat is de waarde van uw woning?

Via het openbaar register kunt u de waarde woning opzoeken, dit noemt men de WOZ waarde. Elke woning in Nederland is op te zoeken, toch zegt deze waarde lang niet alles. Zo kan een bouwval dezelfde waarde op papier hebben als een prachtig onderhouden pand. De waarde van onroerende zaken wordt bepaald aan de hand van wiskundige formules, meetpunten en steekproeven, het geeft dus meer een indicatie van de waarde, het is geen sluitend oordeel.

Waarde woning online berekenen

Er zijn handige en ook gratis online rekenmodules om de waarde van de woning online te berekenen. Dat klinkt goed, maar het is lang niet altijd betrouwbaar. De prijs die je voor een huis kunt vragen is meer dan de som van vierkante meters, een carport en een diepe tuin. Er zijn zowel vaste als variabele factoren die meespelen, zoals duurzaamheid in de vorm van zonnepanelen, een nieuwe keuken, uitbouw of dakkapel.

Schakel de hulp van een makelaar in

Voor een indicatie kunt u gerust de WOZ waarde opzoeken en een online rekenmodule proberen, uiteindelijk zal een ervaren makelaar bij u in de regio de meest nauwkeurige waarde van de woning kunnen bepalen.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam