Selecteer een pagina

Waardebepaling woning

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Waardebepaling woning

Heeft u verhuisplannen? en wilt u graag vooraf weten tegen wat voor prijs u woning verkocht zou kunnen worden? Laat dan door een lokale makelaar een waardebepaling uitvoeren. Deze waardebepaling van uw woning geeft u inzicht in de huidige marktwaarde van uw woning. Daarnaast geeft de makelaar u ook een prijs waarmee u de markt op zou kunnen gaan. Deze prijs is wel eens ooit anders dan de prijs die genoemd wordt tijdens een waardebepaling. Hoe kunt u een waardebepaling van uw woning laten uitvoeren? Dat leest u op deze pagina.

Hoe vaak verhuizen Nederlanders?

Nederlanders verhuizen gemiddeld zeven maal in hun leven, dat komt uit op ongeveer één verhuizing per tien jaar.

Wie verhuist het meeste?

Het gemiddelde wordt wel omhoog gestuwd door jongeren, die verhuizen vaker dan volwassenen. In de cijfers wordt er overigens geen onderscheid gemaakt tussen huren en kopen.

Hoe kun je een waardebepaling woning uitvoeren?

De snelste manier is om online de waarde van je woning te laten berekenen, er zijn diversen gratis rekentools voor om dit te kunnen doen. Toch kan een makelaar veel nauwkeuriger een prijs bepalen. De online rekentools houden namelijk geen rekening met wat u allemaal heeft gedaan om uw wooncomfort te verbeteren. Bijvoorbeeld, een nieuwe keuken, badkamer, vloer en dakkapel. Daarom is het raadzaam om een makelaar bij u thuis uit te nodigen zodat er een betere waarden kan worden afgegeven.

Waardebepaling aanvragen?

Onlinewaardebepaling.nl brengt u in contact met erkende makelaars bij u in de buurt. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Klik op onderstaande button om een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen. Na uw aanvraag zullen een of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam