Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard online berekenen

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Wat is mijn huis waard berekenen online

Huizen stijgen vaak in prijs, toch kunt u daar niet blind op vertrouwen. Door de huizenmarkt nauwlettend in de gaten te houden kunt u kopen wanneer het gunstig is, en verkopen wanneer dat voordelen biedt. Wanneer u vooruit kunt kijken, kunt u winst behalen. U zult zich dan afvragen; wat is mijn huis waard? Online berekenen is eenvoudig maar niet altijd nauwkeurig. Door rekening te houden met een aantal factoren komt u snel achter de juiste waarde van de woning. In dit artikel noemen we de voornaamste aspecten die bijdragen aan de waarde van uw woning.

Kun je zelf de waarde van je woning bepalen?

Veel mensen stellen zich de vraag; “Wat is mijn huis waard?” Online berekenen is dan de eerste stap die gezet wordt, het is immers eenvoudig om dit soort informatie op te zoeken. Toch kunt u op basis van bouwjaar, vloeroppervlak en renovatie niet nauwkeurig de waarde bepalen. Er zal toch echt een officiële waardebepaling opgesteld moeten worden, zeker wanneer u het huis daadwerkelijk gaat verkopen.

Wat is mijn huis waard online berekenen

Er zijn diverse websites waarmee de geschatte waarde van een woning berekend kan worden op basis van criteria als

  • Bouwjaar
  • Datum van geplande verkoop
  • Type woning
  • Oppervlakte perceel totaal
  • Oppervlakte woonruimte
  • Renovaties en verbeteringen
  • Ligging en omgeving

Op basis van dit soort objectieve criteria kan een redelijk nauwkeurige richtprijs worden bepaald. Een lokale makelaar kan dit nog verder uitwerken op basis van meer subjectieve zaken. Denk aan de vraag en het aanbod van dit soort woningen, en resultaten uit de afgelopen jaren bij de verkoop van dit type huizen. In overleg met een makelaar die de regio kent kunt u zeker voordeel behalen, en vaak is er de mogelijkheid om vrijblijvend advies in te winnen.

Waardebepaling aanvragen?

Onlinewaardebepaling.nl brengt u in contact met erkende makelaars bij u in de buurt. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Klik op onderstaande button om een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen. Na uw aanvraag zullen een of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag