Selecteer een pagina

Wat is mijn huis waard?

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Wat is mijn huis waard?

Er zijn veel vragen die woningbezitters zich stellen, de meest voorkomende vraag is: “Wat is mijn huis waard?” Een eenvoudige vraag, maar helaas is het antwoord niet zo makkelijk. Wat alle sites met rekentools ook mogen beloven, de waarde van een huis wordt op basis van vele factoren bepaald die niet zomaar in een rekenformule of met een online tool te berekenen zijn. 

Wie bepaalt de waarde van mijn huis?

Bij de verkoop van de woning zal uw makelaar de verkoopwaarde van uw huis bepalen. De makelaar zal de waarde van uw woning bepalen door te kijken naar de markt, vraag en aanbod, ligging, staat van onderhoud en vergelijkbare transacties van de afgelopen maanden. 

 

Wanneer gaat u de woning verkopen?

Het moment van verkoop is van groot belang om antwoord te geven op de vraag: “Wat is mijn huis waard?”. Ieder jaar worden de huizenprijzen in Nederland vergeleken, het CBS en het kadaster publiceren de stijging of daling. Op basis van de Prijsindex Bestaande Koopwoningen kan de huidige prijs redelijk goed worden berekend.

Hoe scoren andere huizen in de regio?

De prijs van een huis in Amsterdam is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld een woning in Zierikzee. Een regionale makelaar zal altijd rekening houden met de verkoop van vergelijkbare woningen in de regio. Op basis van die verkoopprijzen uit het verleden kan er doorgaans een realistische prijs worden bepaald voor uw woning.

Wat is mijn huis waard?

Op basis van de PBK in combinatie met de WOZ waarde is een schatting te maken van de waarde die een huis vertegenwoordigd. Toch kan de huizenmarkt en uw individuele situatie een ander verhaal vertellen. Laat u daarom voorlichten door een erkend makelaar bij u in de regio, zo speelt u op zeker.

Waardebepaling aanvragen?

Onlinewaardebepaling.nl brengt u in contact met erkende makelaars bij u in de buurt. Deze makelaars zijn door ons geselecteerd waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Klik op onderstaande button om een gratis waardebepaling van uw woning aan te vragen. Na uw aanvraag zullen een of meerdere erkende makelaars (telefonisch of per e-mail) contact met u opnemen.
Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam

×
Nieuwe aanvraag