Selecteer een pagina

Wie is de beste makelaar?

Vul hier uw postcode in

Bent u serieus van plan uw woning te verkopen en bent u op zoek naar een makelaar? Ontvang gratis en geheel vrijblijvend een waardebepaling van een erkende makelaar(s) bij u uit de buurt.


75%
Vul uw gegevens aan


Bedankt voor uw aanvraag

De aanvraag is correct ontvangen en wordt z.s.m. in behandeling genomen. U ontvangt z.s.m. een bevestigingsmail. In het weekend kan het maximaal 2 dagen duren.

Wie is de beste makelaar?

Een vraag die ik helaas voor u moeilijk kan beantwoorden want het is geheel afhankelijk van uw wensen. Is iemand een goede makelaar omdat hij of zij u huis snel verkoopt of is juist de makelaar die voor het hoogste mogelijk bedrag uw woning verkoopt?

Beste makelaar van Nederland

Als u aan mij vraagt wie is de beste makelaar van Nederland dan kan ik verwijzen naar een website waar deze makelaars staan. Alleen u heeft er feitelijk weinig aan. De beste makelaars zijn vaak de makelaars die lokaal gekozen worden en ook vaak lokaal actief zijn. Dus als de beste makelaar van Nederland in Groningen zit dan zal hij of zij uw woning in Maastricht niet willen verkopen omdat makelaars altijd lokaal werken. Maar er zijn uitzonderingen

Beste internetmakelaar van Nederland

Wie is de beste internetmakelaar van Nederland? Vraag het eens aan Google en je zal zien dat meerdere partijen zich de beste internetmakelaar van Nederland noemen. Mijn advies, controleer de referenties en volg je gevoel. Het voordeel van de Internetmakelaar is dat het hem of haar niet uitmaakt waar u woning staat. Zij bepalen de waarde van uw woning op een afstand door onderzoek te doen in meerdere online systemen. Het nadeel hiervan is dat zij nooit de juiste verkoopwaarde kunnen afgeven omdat ze van een afstand niet kunnen zien wat u allemaal gedaan heeft om uw woning er beter uit te laten zien. Nieuwe badkamer, nieuwe keuken, dakkapel, serre enz enz.

De beste makelaar zoek je lokaal.

Mijn advies is om op zoek te gaan naar een makelaar bij u uit de buurt. Een makelaar die de regio kent en weet welke panden er het afgelopen jaar bij u in de regio zijn verkocht. Een lokale makelaar kent de mensen en weet wat er speelt in de stad of gemeente

Zoek een lokale makelaar

Het kan zijn dat er meerdere makelaars bij u in de buurt actief zijn. Om u te helpen met het maken van een keuze kunt u gebruik maken van de diensten van onlinewaardebepaling.nl

Wij brengen u namelijk direct in contact met een aantal lokale makelaars. Deze makelaars zullen geheel vrijblijvend binnen een aantal dagen met u contact opnemen voor het maken van een afspraak bij u op locatie. Zodat zij echt een onderbouwde waarde kunnen afgeven van uw woning. Dus serieus op zoek vul uw gegevens in.

Fijn dat ik nu niet zelf op zoek hoef naar een makelaar maar dat de makelaar naar mij komt.
We hebben 3 waardebepalingen ontvangen. We zijn nu nog bezig met onze hypotheek om te kijken wat we kunnen terug kopen alvorens we ons huis gaan verkopen. Bedankt voor het in contact brengen met de makelaars.
Loes

's-Hertogenbosch

We wisten niet zeker of we eerst ons huis moesten verkopen of eerst een ander huis moesten aankopen maar hierin hebben de makelaars ons perfect geadviseerd. We zijn nu eerst aan het kijken wat er allemaal met onze hypotheek mogelijk is. Bedankt voor het vrijblijvende advies.
Maike

Tilburg

Het duurde wel wat langer dan 2 dagen maar we hebben inmiddels een aantal makelaars op bezoek gehad. We ontvingen een duidelijk rapport over onze woning met hierin een duidelijke prijsonderbouwing. We hadden niet in de gaten dat de waarde van onze woning zoveel hoger zou liggen.
Bedankt.
Eric

Dokkum

De tool van online waardebepaling is super.
ik had binnen een aantal dagen verschillende waardebepalingen ontvangen. Er zat onderling wel wat verschil in prijs maar we hebben wel een keuze voor een makelaar kunnen maken.
Thanks.
Niels

Rotterdam